SFO - informationer

Husk at skolefritidsordningen kan yde den bedste service hvis:

• Barnet har faste hjemsendelsestidspunkter.

• Alle oplysninger om komme/gå tider samt ferie, ændres/tastes i Tabulex af forældre.

• Forældre så vidt muligt selv henter børnene, hvis tidspunktet afviger fra daglig rutine - og giver besked til skolepædagogerne.

Garderober:

• Der skal altid være en pose med skifte- og regntøj på barnets knage i garderoben, så påklædningen kan tilpasses vejret.

• Der skal være ryddet op på børnenes garderober hver dag, og op til hver ferie skal garderoben være helt tømt.

Glemt tøj/sager:

• Glemt tøj mm. bliver puttet i "tøjkurvene" i klyngen og lagt til udstilling hvert kvartal.

• Ikke afhentet tøj afleveres på hittegodskontoret.

• Glemte værdigenstande og nøgler kan afhentes på kontoret.

Legetøj mm.:

Medbringer børnene legetøj, er det på eget ansvar.

Ved bruge af egen cykel, skateboard, waveboard og rulleskøjter påkræves der brug af cykelhjelm. Der kan lånes af SFO´en.

Morgenmåltid:

For de børn, der er tilmeldt morgenpasning, tilbyder fritidsordningen et lettere mogenmåltid fra kl. 06.15 - 07.15.

Herudover skal børnene selv have mad med til resten af dagen.